ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζετε τους βολβούς από το παντζάρι και τους τρίβετε στον χοντρό τρίφτη. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2 λεπτά και ρίχνετε το τριμμένο παντζάρι. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και προσθέτετε το ξίδι και ένα ποτήρι νερό. Σιγοβράζετε για 10 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει καλά. Το χτυπάτε στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό μήλου και το βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ανακατεύετε καλά το γιαούρτι με το σκόρδο και τη χορσράντις. Σερβίρετε τη σούπα σε παγωμένα ποτήρια με μία κουταλιά από το μείγμα γιαουρτιού. Γαρνίρετε με δυόσμο.
Τρίτη 16 Μαρτίου 2010
Φρέντο παντζαριού με γιαούρτ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ Καθαρίζετε τους βολβούς από το παντζάρι και τους τρίβετε στον χοντρό τρίφτη. Σοτάρετε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 2 λεπτά και ρίχνετε το τριμμένο παντζάρι. Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και προσθέτετε το ξίδι και ένα ποτήρι νερό. Σιγοβράζετε για 10 λεπτά και αφήνετε να κρυώσει καλά. Το χτυπάτε στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό μήλου και το βάζετε στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Ανακατεύετε καλά το γιαούρτι με το σκόρδο και τη χορσράντις. Σερβίρετε τη σούπα σε παγωμένα ποτήρια με μία κουταλιά από το μείγμα γιαουρτιού. Γαρνίρετε με δυόσμο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
1 σχόλιο:
mmmmmhhhhhhh
Δημοσίευση σχολίου