Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ















ΥΛΙΚΑ
2 αυγά
2 λουκάνικα Φρανκφούρτης
1 μεγάλη πατάτα κομμένη σε μέτριες ροδέλες
3 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί
1 κουταλιά της σούπας γάλα
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 ταψάκι 12 εκ.






    ΕΚΤΕΛΕΣΗ
    Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς. Βράζουμε τις πατάτες μέχρι να μαλακώσουν ελαφρά. Κόβουμε τα λουκάνικα σε μέτρια κομμάτια. Χτυπάμε ελαφρά τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα και το τυρί. Ανακατεύουμε καλά.
    Λαδώνουμε το ταψάκι και ρίχνουμε τις πατάτες και τα λουκάνικα. Ρίχνουμε το μείγμα αυγού. Ψήνουμε για 30-35 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια της ομελέτας.

      Δεν υπάρχουν σχόλια: