ΥΛΙΚΑ
1 ολόκληρο Κοτόπουλο
50 γρ. αλεύρι
100 γρ. κρεμμύδια
100 γρ. μανιτάρια
200 γρ. ντομάτα
100 γρ. λάδι
100 γρ. άσπρο κρασί
1 λίτρο ζωμό κοτόπουλο
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Τεμαχίζουμε το ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ σε τέσσερις μερίδες.
- Το αλατίζουμε και το αλευρώνουμε απ’ όλες τις πλευρές.
- Το σοτάρουμε σε αντικολητικό τηγάνι με λίγο λάδι.
- Στη συνέχεια το βγάζουμε από το τηγάνι και το βάζουμε στο ταψί.
- Ψιλοκόβουμε τα κρεμμύδια, τα σοτάρουμε με λίγο λάδι χωριστά.
- Τα προσθέτουμε στο κοτόπουλο.
- Βάζουμε και τη ντομάτα και το κρασί και τα ψήνουμε όλα μαζί στο φούρνο για 1 ώρα και 15 λεπτά.
- Μίση περίπου ώρα πριν το τέλος, προσθέτουμε και τα μανιτάρια τα οποία έχουμε κόψει σε φέτες και τα έχουμε σοτάρει και αυτά ελαφρά.
- Το σερβίρουμε με ρύζι ή και σκέτο. |
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου